sustOILable trio huidolie klein met Aleppozeep sustOILable vette huid set met 3 soorten huidolie Amandelnoot Natuurlijk pure Amandel olie 50 ml in duurzame glazen pipetfles sustOILable Amandel Olie sustOILable Argannoot Natuurlijk pure Arganolie 50 ml in duurzame glazen pipetfles sustOILable Arganolie sustOILable Frambozen Natuurlijk pure Frambozenpitolie 50 ml in duurzame glazen pipetfles sustOILable Frambozenpitolie sustOILable sustOILable natuurlijk pure handgemaakte harde Aleppo zeep Zuinig pipetflesje sustOILable glas refillable Haarolie gebruiken
sustOILable trio huidolie klein met Aleppozeep sustOILable vette huid set met 3 soorten huidolie Amandelnoot Natuurlijk pure Amandel olie 50 ml in duurzame glazen pipetfles sustOILable Amandel Olie sustOILable Argannoot Natuurlijk pure Arganolie 50 ml in duurzame glazen pipetfles sustOILable Arganolie sustOILable Frambozen Natuurlijk pure Frambozenpitolie 50 ml in duurzame glazen pipetfles sustOILable Frambozenpitolie sustOILable sustOILable natuurlijk pure handgemaakte harde Aleppo zeep Zuinig pipetflesje sustOILable glas refillable Haarolie gebruiken
sustOILable huidset normale huid - plasticvrij verpakt
Heerlijke Amandelolie, Arganolie en Frambozenpitolie voor alle huidtypen en veelzijdig gebruik. Lekker in combinatie met gebruik van de Aleppo zeep.

Verzendkosten

€ 5,95

Standaard levertijd

Binnen 1-2 werkdagen verzonden

€ 22,95
Prijs per set
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag

sustOILable huidset normale huid 3x 10ml flesje + zeep

Voor algemeen gebruik zijn Amandelolie, Arganolie en Frambozenpitolie heel geschikt. Het zijn veelzijdige oliën die veel toepassingen kennen. Amandelolie werkt bijvoorbeeld  goed als make-up remover, Arganolie geeft glans aan droog haar en Frambozenpitolie beschermt bij verbranding door de zon. De set bevat 3 flesjes met een inhoud van 10ml. Samen met de Aleppo zeep heb je alles bij de hand voor de algemene huidverzorging

Huidolie is zachter dan crèmes en trekt veel beter in de huid omdat olie vloeibaar is. Je kunt de huidolie zowel op een (schone) droge huid als op een natte huid aanbrengen

Aanbrengen op de droge (gezichts)huid
Als je een gevoelige huid hebt is gebruik op de droge (schone) huid aan te raden. Laat 1 tot 3 druppels huidolie uit de pipet op je vingers druppelen, druppel in je handpalm of breng rechtstreeks aan op de (gezichts)huid. Wrijf je handen over elkaar om de olie te verdelen. Masseer de olie licht in de huid gedurende een minuut, met ronddraaiende bewegingen. Ga door totdat de olie is ingetrokken. Als de olie binnen een paar seconden al ingetrokken is, gebruik dan een aantal druppels meer. Het is even uitproberen hoeveel druppels voor jouw huid voldoende zijn. De hoeveelheid druppels die je gebruikt kan per soort olie verschillen.

Aanbrengen op de natte (gezichtshuis)huid
Maak je (gezichtshuis)huid nat met water. Laat 1 tot 3 druppels huidolie uit de pipet op je vingers druppelen, druppel in je handpalm of breng rechtstreeks aan op de huid. Masseer de olie een beetje en laat dan je handen over je huid glijden om de olie te verspreiden. Doordat je huid nat is, wordt de huidolie makkelijker en sneller over de huid verdeeld en wordt deze sneller opgenomen.

Hoe gebruik je olie in het haar?
Olie kan ervoor zorgen dat je haar een goede conditie krijgt en sterk en zacht aanvoelt. Ook gaat je haar er gezonder en glanzender uitzien. Heb je droog, beschadigd, dunner wordend haar of haaruitval? Probeer dan eens Amandelolie of Arganolie. Amandelolie voedt en herstelt het haar. Deze olie gebruik je vooral bij dunner wordend haar of beschadigd haar. Het haar wordt soepeler en gaat mooi glanzen. Ook je hoofdhuid wordt gevoed en verzorgd. 


Gebruik van haarolie bij een droge, geïrriteerde hoofdhuid
Laat 1 tot 3 druppels huidolie uit de pipet op je vingers druppelen of druppel in je handpalm. Wrijf je handen over elkaar om de olie te verdelen en op te warmen. Masseer de olie in de hoofdhuid met ronddraaiende bewegingen. Ga door totdat alle olie is ingetrokken.

Gebruik haarolie bij droge beschadigde haarpunten
Laat 1 tot 3 druppels olie uit de pipet op je vingers druppelen of druppel in je handpalm. Wrijf je handen over elkaar om de olie te verdelen en op te warmen. Masseer de haarpunten.

Toe aan een flinke haaroppepper?
Laat 1 tot 3 druppels olie uit de pipet op je vingers druppelen of druppel in je handpalm. Wrijf je handen over elkaar om de olie te verdelen en op te warmen. Masseer de olie in de hoofdhuid met ronddraaiende bewegingen. Ga door totdat alle olie is ingetrokken. Knoop een handdoek om je hoofd en laat de olie een nachtje inwerken. Was je haar de volgende dag uit met een milde shampoo.

 

De 3 soorten huidolie in deze set bevatten:

Amandelolie
Deze olie wordt gemaakt in India uit de noten van de amandelboom en bestaat uit:
 • Amandelolie (99,9%)
 • Natuurlijke vitamine E (0,1%)
 
Arganolie
Deze olie wordt gemaakt in Marokko uit de noten van de Arganboom en bestaat uit:
 • Arganolie (99,9%)
 • Natuurlijke vitamine E (0,1%)

Frambozenpitolie
Deze olie wordt gemaakt in India uit de pitjes van frambozen en bestaat uit:
 • Frambozenpitolie (99,9%)
 • Natuurlijke vitamine E (0,1%)

Onze huidolie is:
 
 • Verpakt in een recyclebare glazen pipetfles
 • Natuurlijk puur
 • Koudgeperst en bevat dus een hoge concentratie werkzame stoffen
 • Niet getest op dieren
 • Niet geparfumeerd
 • Plantaardig dus vegan
 • Vrij van hulpstoffen zoals parabenen, polyethyleenglycol (PEG), polypropyleenglycol (PPG), paraffine en siliconen
 • Vrij van microplastics en microbeads
 • Onbewerkt
 • Zeer zuinig in het gebruik
 

De zeep in deze set is onze romige Aleppozeep en is verpakt in biologisch afbreekbaar papier. Deze zeep wordt met de hand gemaakt in Syrië en bestaat uit:
 • Olijfolie
 • Laurierbesolie (8%)
 • Soda
 • Water

Tips:

Olie van sustOILable bestel je in een mooi glazen flesje met pipetdop. Je kiest een flesje met een inhoud van 100ml of 50ml. Als het flesje leeg is, bestel je je favoriete olie opnieuw in een navulverpakking (100 ml). Je vult het flesje met de inhoud van de navulverpakking. Als er na het vullen nog olie in de navulverpakking zit, sluit het dopje dan goed en bewaar de verpakking rechtop om lekkage te voorkomen. Kies je steeds een andere olie? Geen probleem, het glazen flesje was je af en is weer blinkend schoon.


De Aleppo zeep is van buiten lichter van kleur dan van binnen door de rijpingsperiode van 9 maanden. Snijd de vierkante zeep een keer door midden zodat de groene kern zichtbaar wordt. Mooi om te zien en handiger in gebruik. Je kunt je haar ook met Aleppo zeep wassen. Probeer het eens!

Geniet langer van je zeep!
 • Klinkt misschien gek maar bewaar je zeep niet in een te vochtige ruimte. Zorg dus voor een goed geventileerde badkamer als je zeep hier wil bewaren. Is je badkamer toch heel vochtig, droog de zeephouder dan af nadat je de zeep gebruikt hebt.
 • Bewaar je zeep in een bakje met openingen aan de onderkant, zoals onze Soap Lift, zodat de zeep goed kan uitlekken
 • Snijd je zeep in twee of meer stukken als je deze in de douche wil gebruiken. Bewaar de stukken zeep die je niet gebruikt in een droge ruimte. Zo kun je lekker lang genieten van je zeep. 
Inhoud
3 x 10ml
InhoudType
ml

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Je vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.