Natuurlijk pure Abessijnse olie 100 ml in hersluitbare navulverpakking sustOILable Abessijnse olie sustOILable Crambe Abessynicia Haarolie gebruiken Droge haarpunten
Natuurlijk pure Abessijnse olie 100 ml in hersluitbare navulverpakking sustOILable Abessijnse olie sustOILable Crambe Abessynicia Haarolie gebruiken Droge haarpunten
Abessijnse olie Navulverpakking 200 ml
Abessijnse olie is een drogende tot half drogende olie met een sterk vochtinbrengende werking. De olie is heel geschikt voor de verzorging van de rijpere (gezichts)huid. Trekt lekker snel in.

Verzendkosten

€ 5,95

Standaard levertijd

Binnen 1-2 werkdagen verzonden

€ 26,90
Prijs per Pouch
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag

Abessijnse olie

Abessijnse olie bestaat voor 40% tot 60% uit een uniek natuurlijk vetzuur: erucazuur. Dit vetzuur is in geen enkele andere plantaardige olie te vinden en heeft een sterk vochtinbrengende werking. De structuur van deze olie lijkt een beetje op walvisolie. Het ruikt natuurlijk en is donkergeel van kleur. Abessijnse olie wordt gemaakt door koude persing van de zaadjes van de Crambe Abyssinica. Deze plant komt van oorsprong voor rond het Middellandse Zeegebied en delen van Oost-Afrika. De olie trekt snel in en is heel geschikt voor de rijpere huid. Toepassingen van de olie:
 

 • Algemene huidverzorging
 • Vochtinbrengende werking
 • Gezichtsverzorging (trekt snel in)
 • Geeft een mooie glans aan het haar
 • Met name geschikt voor een rijpere huid
   

Huidolie is zachter dan crèmes en trekt veel beter in de huid omdat olie vloeibaar is. Je kunt de huidolie zowel op een (schone) droge huid als op een natte huid aanbrengen

Aanbrengen op de droge (gezichts)huid
Als je een gevoelige huid hebt is gebruik op de droge (schone) huid aan te raden. Laat 1 tot 3 druppels huidolie uit de pipet op je vingers druppelen, druppel in je handpalm of breng rechtstreeks aan op de (gezichts)huid. Wrijf je handen over elkaar om de olie te verdelen. Masseer de olie licht in de huid gedurende een minuut, met ronddraaiende bewegingen. Ga door totdat de olie is ingetrokken. Als de olie binnen een paar seconden al ingetrokken is, gebruik dan een aantal druppels meer. Het is even uitproberen hoeveel druppels voor jouw huid voldoende zijn. De hoeveelheid druppels die je gebruikt kan per soort olie verschillen.

Aanbrengen op de natte (gezichtshuis)huid
Maak je (gezichtshuis)huid nat met water. Laat 1 tot 3 druppels huidolie uit de pipet op je vingers druppelen, druppel in je handpalm of breng rechtstreeks aan op de huid. Masseer de olie een beetje en laat dan je handen over je huid glijden om de olie te verspreiden. Doordat je huid nat is, wordt de huidolie makkelijker en sneller over de huid verdeeld en wordt deze sneller opgenomen.

Hoe gebruik je olie in het haar?
Olie kan ervoor zorgen dat je haar een goede conditie krijgt en sterk en zacht aanvoelt. Ook gaat je haar er gezonder en glanzender uitzien. Heb je droog, beschadigd, dunner wordend haar of haaruitval? Probeer dan eens Amandelolie of Arganolie

Gebruik van haarolie bij een droge, geïrriteerde hoofdhuid
Laat 1 tot 3 druppels huidolie uit de pipet op je vingers druppelen of druppel in je handpalm. Wrijf je handen over elkaar om de olie te verdelen en op te warmen. Masseer de olie in de hoofdhuid met ronddraaiende bewegingen. Ga door totdat alle olie is ingetrokken.

Gebruik haarolie bij droge beschadigde haarpunten
Laat 1 tot 3 druppels olie uit de pipet op je vingers druppelen of druppel in je handpalm. Wrijf je handen over elkaar om de olie te verdelen en op te warmen. Masseer de haarpunten.

Toe aan een flinke haaroppepper?
Laat 1 tot 3 druppels olie uit de pipet op je vingers druppelen of druppel in je handpalm. Wrijf je handen over elkaar om de olie te verdelen en op te warmen. Masseer de olie in de hoofdhuid met ronddraaiende bewegingen. Ga door totdat alle olie is ingetrokken. Knoop een handdoek om je hoofd en laat de olie een nachtje inwerken. Was je haar de volgende dag uit met een milde shampoo.


Categorie: drogende tot halfdrogende olie


Deze olie heeft een mooie, zachtgele kleur. Om de olie niet aan direct (zon)licht bloot te stellen, is deze verpakt in een ondoorzichtige navulverpakking van 100ml. Deze navulverpakking kun je gebruiken om het flesje met glazen pipetdop van sustOILable na te vullen. Het flesje van sustOILable is gemakkelijk schoon te maken, waardoor je iedere keer een andere olie kunt kiezen. 

Herkomst: India


Deze huidolie wordt gemaakt uit de zaadjes van de Crambe Abyssinica en bestaat uit:
 
 • Abessijnse olie (99,9%)
 • Natuurlijke vitamine E (0,1%)

Onze huidolie is:
 
 • Verpakt in een recyclebare glazen pipetfles
 • Natuurlijk puur
 • Koudgeperst en bevat dus een hoge concentratie werkzame stoffen
 • Niet getest op dieren
 • Niet geparfumeerd
 • Plantaardig dus vegan
 • Vrij van hulpstoffen zoals parabenen, polyethyleenglycol (PEG), polypropyleenglycol (PPG), paraffine en siliconen
 • Vrij van microplastics en microbeads
 • Onbewerkt
 • Zeer zuinig in het gebruik
Tips:

Olie van sustOILable bestel je in een mooi glazen flesje met pipetdop. Je kiest een flesje met een inhoud van 100ml of 50ml. Als het flesje leeg is, bestel je je favoriete olie opnieuw in een navulverpakking (100 ml). Je vult het flesje met de inhoud van de navulverpakking. Als er na het vullen nog olie in de navulverpakking zit, sluit het dopje dan goed en bewaar de verpakking rechtop om lekkage te voorkomen. Kies je steeds een andere olie? Geen probleem, het glazen flesje was je af en is weer blinkend schoon.

Zo werken we samen aan duurzame producten en houden we rekening met onze omgeving. 
Inhoud
200
InhoudType
ml

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Je vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.