Wil je ons een compliment geven? Leuk!

Dit doe je door direct bij onze producten een review te plaatsen of door een reactie te plaatsen op Instagram of via Webwinkelkeur.


Heb je een klacht over ons product of onze service?

Wat vervelend! Laat het ons weten als je een klacht hebt over een product of niet tevreden bent over onze service. We doen er alles aan om samen tot een goede oplossing te komen. Neem in het geval van een klacht contact met ons op via info@sustoilable.com. Leidt dit niet tot een oplossing? Dan kun je het geschil aanmelden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur

Het is voor consumenten in de Europese Unie ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden via: https://ec.europa.eu/consumers/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling, staat het je vrij om jouw klacht te deponeren via dit platform van de Europese Unie.


Webwinkelkeur

Sinds 9 juli 2019 is sustOILable aangesloten bij Webwinkelkeur. Het label Webwinkelkeur staat voor betrouwbare, klantvriendelijke webwinkels. Leden voldoen aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving, hun identiteit is gecontroleerd en het staat iedere klant vrij een klantbeoordeling te plaatsen die onafhankelijk gemodereerd wordt door Webwinkelkeur. Bij geschillen kun je gebruik maken van geschilbemiddeling of een bindende uitspraak door GeschilOnline. Bij webwinkels met het het label Webwinkelkeur weet je zeker dat:

  • De identiteit van de webwinkel gecontroleerd is.
  • De webwinkel voldoet aan en getoetst is op de belangrijkste Nederlandse wetgeving.
  • De webwinkel meerdere manieren biedt om contact op te nemen.
  • Klantbeoordelingen onafhankelijk geplaatst kunnen worden.
  • De webwinkels algemene voorwaarden en een privacy statement duidelijk beschikbaar stellen.
  • Je bij Webwinkelkeur terecht kunt voor geschilbemiddeling.
  • Je bij GeschilOnline terecht kunt voor een bindende uitspraak.
Webwinkel Keurmerk