Wij zijn sustOIlable, twee zussen die veel waarde hechten aan goede verzorging. We weten hoe fijn het is om er dagelijks verzorgd en stralend uit te zien. We gebruikten lange tijd producten die ons die stralende look beloofden. Meestal zonder resultaat. Steeds vaker vroegen we ons af of er geen natuurlijke, meer pure, alternatieven zijn voor onze reguliere verzorgingsproducten.

Bewust
Vanuit de behoefte om bewuster met ons lichaam en onze planeet om te gaan gingen we daarom op zoek naar natuurlijke verzorgingsproducten die echt iets voor je doen. We vonden inderdaad goede, natuurlijke alternatieven. Vaak waren (hoewel dat in de afgelopen jaren is veranderd) veel producten op het moment van onze zoektocht niet echt aantrekkelijk verpakt. Ondanks dat het om de inhoud gaat, wil het oog ook wat, vinden wij. Dus ontwikkelden we sustOILable en begonnen we met de online verkoop van 100% natuurlijke huidoliën, etherische oliën, zepen en wasnoten. Alles verpakt op onze eigen manier, met onze eigen ‘look & feel’. 

Ontwikkeling 
Al snel breidden we ons assortiment uit met producten van andere duurzame leveranciers zoals shampoobars, minerale make-up, prachtige zeepbakjes en natuurlijke wasmiddelen. Inmiddels verkopen we ook prachtige fair-trade hamamdoeken en reishanddoeken gemaakt van gerecyclede plastic flessen. En daar blijft het wat ons betreft niet bij. We zijn vol enthousiasme bezig om ons aanbod te verruimen.  

Met stijl
We geloven dat duurzaamheid en stijl hand in hand kunnen gaan. Onze producten zien er mooi uit maar zijn tegelijkertijd zoveel mogelijk plasticvrij en duurzaam verpakt. We vermijden overbodig verpakkingsmateriaal. We garanderen dat onze producten niet op dieren zijn getest en volledig vegan zijn. We vinden het bovendien belangrijk dat onze producten een eerlijke herkomst hebben.

We blijven leren
We doen nog niet alles helemaal perfect en ondanks onze beste bedoelingen, vergissen we ons ook wel eens bij het inkopen van producten. We leren gelukkig steeds meer! We waarderen feedback van onze klanten enorm want daarmee kunnen we beter en duurzamer worden.  

Goed gevoel
We hopen dat jij net zo’n goed gevoel hebt bij onze producten als wij. Samen werken we aan een mooiere, duurzamere toekomst.

Dankjewel voor je bezoek aan sustOILable!
De waardering van www.sustoilable.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 187 reviews.