Shampoo-&-conditioner
Iedereen heeft wel meerdere soorten plastic flessen in de badkamer staan, waaronder shampoo flessen. Heel veel verzorgingsproducten zijn in plastic verpakt.

Bij sustOILable willen we het liefste alleen producten verkopen die geheel vrij zijn van geur en kleurstoffen en van synthetische parfum. Bij de shampoo bars en conditioner bars is dit nog erg lastig. Daar willen we wel eerlijk over zijn. Echter, omdat 1 bar 3 plastic shampooflessen bespaart en het dus veel duurzaamheidswinst oplevert, verkopen wij de bars wel in onze webshop. De bars zijn voor 98% natuurlijk.

Dus; maak die plastic flessen shampoo op en start vandaag nog met het duurzamer wassen van je haar. Één shampoo bar gaat 80 wasbeurten mee. 

De parfum in de bars zijn niet altijd synthetisch maar vaak natuurlijk. Echter, soms wordt er met het oog op duurzaamheid toch voor een synthetische parfum gekozen. Omdat voor sommige natuurlijke parfums kilo’s aan product nodig is en het dus niet duurzaam te fabriceren is. Zoek je een geheel parfumvrije shampoo bar? Kies dan voor de Shampoo Bar Citroen.

We hebben een poeder beschikbaar in onze webshop die als shampoo gebruikt kan worden, Shikakai poeder. En diverse soorten shampoo bars en conditioner bars en een heerlijk voedend haarmasker. Voor elk haartype is er een bar en conditioner beschikbaar.

Veel plezier met snuffelen naar de juiste bar!De waardering van www.sustoilable.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 145 reviews.