Shampoo-&-conditioner
Iedereen heeft wel plastic flessen in de badkamer staan, waaronder shampoo flessen. Heel veel verzorgingsproducten zijn namelijk in plastic verpakt.

Bij sustOILable willen we het liefst alleen producten verkopen die geheel vrij zijn van geur en kleurstoffen en van synthetische parfum. Bij de shampoo bars en conditioner bars is dit nog erg lastig te realiseren. Daar willen we eerlijk over zijn. Maar omdat 1 bar, 3 plastic shampooflessen bespaart en dat dus veel duurzaamheidswinst oplevert, verkopen wij de bars wel in onze webshop. De bars zijn voor 98% natuurlijk.

Dus; maak die plastic flessen shampoo op en start vandaag nog met het duurzamer wassen van je haar. Één shampoo bar gaat 80 wasbeurten mee. 

De parfum in de bars zijn niet altijd synthetisch maar vaak natuurlijk. Echter, soms wordt er met het oog op duurzaamheid toch voor een synthetisch parfum gekozen. Omdat voor sommige natuurlijke parfums kilo’s aan product nodig is en het dus niet duurzaam te fabriceren is. Zoek je een geheel parfumvrije shampoo bar? Kies dan voor de Shampoo Bar Citroen.

We hebben ook een poeder beschikbaar in onze webshop die als shampoo gebruikt kan worden, Shikakai poeder. Naast diverse soorten shampoo bars en conditioner bars verkopen we een heerlijk voedend haarmasker. Voor elk haartype is er wel een bar en conditioner beschikbaar.

Veel plezier met snuffelen naar de juiste bar!De waardering van www.sustoilable.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 181 reviews.