Natuurlijk pure Amandel olie 100 ml in duurzame glazen pipetfles sustOILable Amandel Olie sustOILable Amandelnoot Haarolie gebruiken Zuinig pipet sustOILable glazen pipetflesje refillable Droge haarpunten Wit glazen pipetflesje sustOILable
Natuurlijk pure Amandel olie 100 ml in duurzame glazen pipetfles sustOILable Amandel Olie sustOILable Amandelnoot Haarolie gebruiken Zuinig pipet sustOILable glazen pipetflesje refillable Droge haarpunten Wit glazen pipetflesje sustOILable
Amandelolie 10ml
Amandelolie is geschikt voor een complete verzorging en bescherming van huid en haar. De olie kan gebruikt worden voor alle huidtypen en trekt snel in. 

Verzendkosten

€ 5,95

Standaard levertijd

Binnen 1-2 werkdagen verzonden

€ 4,95
Prijs per flesje
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag

Amandelolie 

Amandelolie is geschikt voor een complete verzorging en bescherming van huid en haar. De olie kan gebruikt worden voor alle huidtypen en trekt snel in. Amandelolie verwijdert ook heel goed make-up of restjes haarverf. Amandelolie is multifunctioneel in gebruik. 

Deze onbewerkte amandelolie wordt gemaakt uit de noten van de amandelboom. Amandelolie is lichtgeel van kleur en heeft een nootachtige geur. Amandelolie kent veel toepassingen:

 • Vochtinbrengende en verzachtende werking 
 • Geschikt als massage olie
 • Voeden van de gezichtshuid
 • Heel geschikt als make up remover
 • Ook prima te gebruiken voor het verwijderen van restjes haarverf 
 • Voeden van de lichaamshuid
 • Kan gebruikt worden bij irritatie na het scheren


Huidolie is zachter dan crèmes en trekt veel beter in de huid omdat olie vloeibaar is. Je kunt de huidolie zowel op een (schone) droge huid als op een natte huid aanbrengen. 

Aanbrengen op de droge (gezichts)huid
Als je een gevoelige huid hebt is gebruik op de droge (schone) huid aan te raden. Laat 1 tot 3 druppels huidolie uit de pipet op je vingers druppelen, druppel in je handpalm of breng rechtstreeks aan op de (gezichts)huid. Wrijf je handen over elkaar om de olie te verdelen. Masseer de olie licht in de huid gedurende een minuut, met ronddraaiende bewegingen. Ga door totdat de olie is ingetrokken. Als de olie binnen een paar seconden al ingetrokken is, gebruik dan een aantal druppels meer. Het is even uitproberen hoeveel druppels voor jouw huid voldoende zijn. De hoeveelheid druppels die je gebruikt kan per soort olie verschillen.

Aanbrengen op de natte (gezichtshuis)huid
Maak je (gezichtshuis)huid nat met water. Laat 1 tot 3 druppels huidolie uit de pipet op je vingers druppelen, druppel in je handpalm of breng rechtstreeks aan op de huid. Masseer de olie een beetje en laat dan je handen over je huid glijden om de olie te verspreiden. Doordat je huid nat is, wordt de huidolie makkelijker en sneller over de huid verdeeld en wordt deze sneller opgenomen.


Gebruik van haarolie bij een droge, geïrriteerde hoofdhuid
 Laat 1 tot 3 druppels huidolie uit de pipet op je vingers druppelen of druppel in je handpalm. Wrijf je handen over elkaar om de olie te verdelen en op te warmen. Masseer de olie in de hoofdhuid met ronddraaiende bewegingen. Ga door totdat alle olie is ingetrokken.

Gebruik haarolie bij droge beschadigde haarpunten
Laat 1 tot 3 druppels olie uit de pipet op je vingers druppelen of druppel in je handpalm. Wrijf je handen over elkaar om de olie te verdelen en op te warmen. Masseer de haarpunten.

Toe aan een flinke haaroppepper?
Laat 1 tot 3 druppels olie uit de pipet op je vingers druppelen of druppel in je handpalm. Wrijf je handen over elkaar om de olie te verdelen en op te warmen. Masseer de olie in de hoofdhuid met ronddraaiende bewegingen. Ga door totdat alle olie is ingetrokken. Knoop een handdoek om je hoofd en laat de olie een nachtje inwerken. Was je haar de volgende dag uit met een milde shampoo.

Categorie: niet drogende olie

Deze olie heeft een prachtige, pure lichtgele kleur. Om de olie niet aan direct (zon)licht bloot te stellen, is deze verpakt in een mat wit, glazen flesje. Door de mat witte kleur van het flesje zie je wel een beetje van de olie terug. Het flesje is navulbaar en heeft een handige glazen pipetdop waardoor doseren gemakkelijk is. Omdat het flesje goed is schoon te maken, kun je iedere keer een andere olie kiezen. 


Herkomst: India


Deze huidolie wordt gemaakt uit de noten van de amandelboom en bestaat uit:
 
 • Amandelolie (99,9%)
 • Natuurlijke vitamine E (0,1%)

Onze huidolie is:
 
 • Verpakt in een recyclebare glazen pipetfles
 • Natuurlijk puur
 • Koudgeperst en bevat dus een hoge concentratie werkzame stoffen
 • Niet getest op dieren
 • Niet geparfumeerd
 • Plantaardig dus vegan
 • Vrij van hulpstoffen zoals parabenen, polyethyleenglycol (PEG), polypropyleenglycol (PPG), paraffine en siliconen
 • Vrij van microplastics en microbeads
 • Onbewerkt
 • Zeer zuinig in het gebruik
 
 
 
Inhoud
10
InhoudType
ml

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Je vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.