Cederhout olie (Cedrus deodora) heeft een zoete, houtige geur. Het effect is gunstig op depressieve en angstgevoelens en ondersteunt de luchtwegen.

Om deze olie te produceren worden de takken koud geperst. Cederhout olie mengt goed met Palmarosa olie en Zwarte peperolie.

Geuren kunnen met elkaar gemengd worden en zo een synergetisch effect geven. Door oliën met een zelfde doel (ontspanning, stimulatie) met elkaar te mengen, kan een groter effect bereikt worden. Lees ook onze blog: Varieer en combineer!


Onze etherische geurolie is heerlijk om te gebruiken in onze geurolie diffuser. Doe een paar druppels samen met water in het reservoir en je geniet 6 uur lang van een heerlijke geur. Wil je nog meer sfeer dan kun je ervoor kiezen het subtiele LED lampje in een van de 7 kleuren aan te zetten. De geurolie diffuser heeft een prachtig design en staat mooi in je huis.


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Cederhout etherische geurolie in glazen pipetflesje 10ml

Cederhout olie heeft een houtachtige geur en heeft een kalmerend en rustgevend effect. Deze olie kan troost bieden bij moeilijke...

9,95


De waardering van www.sustoilable.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 186 reviews.