We besteden veel zorg aan onze producten en de optimale verzending ervan. Heb je een klacht? Laat het ons weten via info@sustoilable.com. Dan doen we ons uiterste best om de klacht zo snel mogelijk naar tevredenheid op te lossen. 
 

Retour sturen bestelling 

Heb je je bestelling ontvangen maar voldoet het bestelde product niet aan je verwachting? Dat vinden we jammer. Uiteraard kun je het product aan ons retour zenden. Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling dien je je retour kenbaar te maken aan ons. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om het pakket retour te sturen. Dit is een wettelijke bedenkperiode die is vastgelegd in de Wet Kopen op Afstand (voor meer informatie zie www.consuwijzer.nl). 

Je hoeft voor het retour sturen van je bestelling geen reden op te geven. Meld je retourzending altijd via info@sustoilable.com. Je kan ook het herroepingsformulier downloaden en sturen naar info@sustoilable.com.

Na aanmelding van de retour heb je 14 dagen de tijd om het product aan ons retour te sturen. Zodra we je retourmelding ontvangen hebben, vergoeden we het volledige bestelbedrag binnen 14 dagen op jouw rekening.

Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor een retourzending naar sustOILable voor jouw rekening zijn. De kosten voor het verzenden van een retourpakket zijn afhankelijk van de omvang van het pakket en de gekozen vervoerder. 


Retourvoorwaarden

Zorg ervoor dat het product met alles wat erbij geleverd is, in originele staat en onaangebroken (voor zover redelijkerwijs mogelijk) aan sustOILable teruggestuurd wordt. 

sustOILable betaalt het bedrag van de geretourneerde producten terug binnen 14 dagen nadat de retour bij ons binnen is. Uiteraard doen we dat alleen als de producten in goede orde door ons zijn ontvangen!

In het kort:

  1. Check onze algemene voorwaarden
  2. Meld je retour binnen 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen via info@sustoilable.com.
  3. Na aanmelding van je retour moet deze binnen 14 dagen bij ons terug zijn. De producten moeten voldoen aan de retourvoorwaarden.
  4. Wij betalen je terug op dezelfde manier als je sustOILable betaalde.


Je kunt je retour hieronder direct aanmelden