Natuurlijk pure Frambozenpitolie 100 ml in hersluitbare navulverpakking sustOILable Frambozenpitolie sustOILable Frambozen Met natuurlijke SPF
Natuurlijk pure Frambozenpitolie 100 ml in hersluitbare navulverpakking sustOILable Frambozenpitolie sustOILable Frambozen Met natuurlijke SPF
Frambozenpitolie - Navulling 100ml pouch met schenkmond
Frambozenpitolie is geschikt voor diverse huidtypen. De olie werkt vochtinbrengend en kalmerend en wordt ook vaak gebruikt bij huidproblemen. Bevat een natuurlijke zonbeschermingsfactor.

Verzendkosten

€ 5,95

Standaard levertijd

Binnen 1-2 werkdagen verzonden

€ 18,95
Prijs per pouch
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag

Frambozenpitolie

Frambozenpitolie wordt gemaakt door een koude persing van de pitjes van frambozen. Hierdoor ontstaat een mooi, rood/oranje gekleurde olie. De olie is van nature rijk aan vitamine A en E. Vitamine A stimuleert de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen. Hierdoor wordt de huid weerbaarder en strakker. Het gebruik van vitamine A, retinol, kan tot irritatie leiden als je huid hier nog niet aan gewend is. Bouw dan het gebruik van deze olie rustig op door deze in de eerste weken 2x per week te gebruiken. Daarna kun je het vaker gaan smeren. Vitamine E is een anti oxidant en zorgt ervoor dat je huidcellen sterker worden en beter bestand zijn tegen vervuiling en UV stralen. Het hoge gehalte omega 3 en 6 vetzuren in deze olie geeft een kalmerend en herstellend effect op de huid.


De olie ruikt mild en en een beetje fruitig. Er zijn onderzoeken die aangeven dat Frambozenpitolie zou kunnen helpen bij het behandelen van huidproblemen zoals eczeem, acne, psoriasis en andere huidproblemen.

Van alle olie in ons assortiment heeft Frambozenpitolie de hoogste natuurlijke factor ter bescherming van verbranding door de zon. Die ligt tussen de SPF 28 en 45. Een mooi alternatief voor chemische zonnebrandmiddelen. Check wel altijd of jouw huid inderdaad voldoende is beschermd met Frambozenpitolie. Omdat het om een natuurproduct gaat is de exacte factor niet te bepalen en deze kan bovendien wijzigen per flesje of navulverpakking. Houd je eigen huid dus altijd erg goed in de gaten en neem aanvullende maatregelen indien nodig. Ons advies is om bij het eerste gebruik van deze olie dit op een klein stukje huid te testen of het voldoende zonbescherming geeft. Als je een dagverzorging gebruikt dien je deze olie te gebruiken voordat je je eigen dagcrème of olie gebruikt. Raadpleeg de bijsluiter voor meer informatie over zonbescherming.  

Toepassingen:

 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Behandeling bij huidproblemen
 • Werkt huidverjongend
 • Vochtinbrengend en kalmerend
 • Natuurlijke UV-B zonbeschermingsfactor van ongeveer SPF 28-45


Huidolie is zachter dan crèmes en trekt veel beter in de huid omdat olie vloeibaar is. Je kunt de huidolie zowel op een (schone) droge huid als op een natte huid aanbrengen

Aanbrengen op de droge (gezichts)huid
Als je een gevoelige huid hebt is gebruik op de droge (schone) huid aan te raden. Laat 1 tot 3 druppels huidolie uit de pipet op je vingers druppelen, druppel in je handpalm of breng rechtstreeks aan op de (gezichts)huid. Wrijf je handen over elkaar om de olie te verdelen. Masseer de olie licht in de huid gedurende een minuut, met ronddraaiende bewegingen. Ga door totdat de olie is ingetrokken. Als de olie binnen een paar seconden al ingetrokken is, gebruik dan een aantal druppels meer. Het is even uitproberen hoeveel druppels voor jouw huid voldoende zijn. De hoeveelheid druppels die je gebruikt kan per soort olie verschillen.

Aanbrengen op de natte (gezichtshuis)huid
Maak je (gezichtshuis)huid nat met water. Laat 1 tot 3 druppels huidolie uit de pipet op je vingers druppelen, druppel in je handpalm of breng rechtstreeks aan op de huid. Masseer de olie een beetje en laat dan je handen over je huid glijden om de olie te verspreiden. Doordat je huid nat is, wordt de huidolie makkelijker en sneller over de huid verdeeld en wordt deze sneller opgenomen.


Categorie: drogende olie

Deze olie heeft een prachtige, pure rood-oranje kleur. Om de olie niet aan direct (zon)licht bloot te stellen, is deze verpakt in een mat wit, glazen flesje. Door de mat witte kleur van het flesje zie je wel een beetje van de olie terug. Het flesje is navulbaar en heeft een handige glazen pipetdop waardoor doseren gemakkelijk is. Omdat het flesje goed is schoon te maken, kun je iedere keer een andere olie kiezen. 

Herkomst: India


Deze huidolie wordt gemaakt uit de pitjes van frambozen. Deze olie bestaat uit:
 
 • Frambozenpitolie (99,9%)
 • Natuurlijke vitamine E (0,1%)

Onze huidolie is:
 
 • Verpakt in een recyclebare glazen pipetfles
 • Natuurlijk puur
 • Koudgeperst en bevat dus een hoge concentratie werkzame stoffen
 • Niet getest op dieren
 • Niet geparfumeerd
 • Plantaardig dus vegan
 • Vrij van hulpstoffen zoals parabenen, polyethyleenglycol (PEG), polypropyleenglycol (PPG), paraffine en siliconen
 • Vrij van microplastics en microbeads
 • Onbewerkt
 • Zeer zuinig in het gebruik

Tips:

Olie van sustOILable bestel je in een mooi glazen flesje met pipetdop. Je kiest een flesje met een inhoud van 100ml of 50ml. Als het flesje leeg is, bestel je je favoriete olie opnieuw in een navulverpakking (100 ml). Je vult het flesje met de inhoud van de navulverpakking. Als er na het vullen nog olie in de navulverpakking zit, sluit het dopje dan goed en bewaar de verpakking rechtop om lekkage te voorkomen. Kies je steeds een andere olie? Geen probleem, het glazen flesje was je af en is weer blinkend schoon.
Inhoud
100
InhoudType
ml

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Je vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.