Olie

Olie van sustOILable: Natuurlijk Puur

Olie van sustOILable is een duurzaam en diervriendelijk alternatief voor reguliere verzorgingsproducten. Olie is zuinig in gebruik en kent veel toepassingen. Gebruik het als bodylotion, dagcrème, haarverzorging of in je badwater. De meeste oliën zijn te gebruiken voor de algemene verzorging van huid en haar. Maar bijna allemaal hebben ze ook hun eigen, specifieke eigenschappen en werking. Welke olie voor jou geschikt is hangt af van je huidtype en waarvoor je de olie wil gebruiken. Check welke huidolie het beste bij jouw huid past.

Olie van sustOILable bestel je in een mooi glazen flesje met pipetdop. Is je flesje leeg? Bestel je favoriete olie opnieuw in een navulverpakking. Je vult het flesje met de inhoud van de navulverpakking. Kies je steeds een andere olie? Geen probleem, het glazen flesje was je af en is weer blinkend schoon.

Hoe gebruik je huidolie?
Als je niet weet welke huidolie het best bij jouw huidtype past, stuur ons dan een e-mail (info@sustoilable.com) en vraag ons om advies. Je kunt ook eerst een aantal kleine glazen pipet flesjes van 10ml bestellen met verschillende oliën. Zo kun je goed bepalen welke huidolie  het beste bij je past en prettig in gebruik is. Onze huidolie  is zeer zuinig in gebruik, daarom lenen de kleine flesjes van 10ml zich perfect voor een eerste kennismaking. Huidolie is zachter dan crèmes en trekt veel beter in de huid omdat olie vloeibaar is. Je kunt de huidolie  zowel op een (schone) droge huid als op een natte huid aanbrengen. 

 

 Onze huidolie is koudgeperst en bevat dus een hoge concentratie werkzame stoffen. Ze zijn niet getest op dieren en vegan. Olie van sustOILable is niet geparfumeerd en vrij van hulpstoffen zoals parabenen, polyethyleenglycol (PEG), polypropyleenglycol (PPG), paraffine en siliconen.

Geniet lekker lang van je olie door de zuinige pipetfles!


De waardering van www.sustoilable.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 185 reviews.