Aleppo scheerzeep navulbaar in aluminium blikje sustOILable Aleppo scheerzeep navulbaar in aluminium blikje sustOILable Aleppo scheerzeep navulbaar in aluminium blikje sustOILable Aleppo scheerzeep navulbaar in aluminium blikje sustOILable Aleppo scheerzeep navulbaar in aluminium blikje sustOILable
Aleppo scheerzeep navulbaar in aluminium blikje sustOILable Aleppo scheerzeep navulbaar in aluminium blikje sustOILable Aleppo scheerzeep navulbaar in aluminium blikje sustOILable Aleppo scheerzeep navulbaar in aluminium blikje sustOILable Aleppo scheerzeep navulbaar in aluminium blikje sustOILable
Aleppo scheerzeep 100 gram in hervulbaar aluminium blikje - Tadé
Lekker romige en milde scheerzeep, gemaakt van Aleppozeep. Reinigt de huid grondig zonder de natuurlijke huidbarrière aan te tasten. Geschikt voor ieder huidtype.

Verzendkosten

€ 5,95

Standaard levertijd

binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden

€ 15,95
Prijs per blikje
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag

Aleppo scheerzeep 100 gram in hervulbaar aluminium blikje

Deze lekker romige scheerzeep wordt gemaakt van Aleppo zeep door een zeepziederij uit de Provence. De scheerzeep bevat puur natuurlijke ingrediënten: olijfolie, laurierbesolie en vruchtenolie. Aleppo zeep bevat belangrijke vetzuren en is biologisch afbreekbaar

De scheerzeep is mild, duurzaam en zuinig in gebruik. Het reinigt de huid grondig zonder dat de natuurlijke huidbarrière wordt aangetast. De olijfolie en laurierbesolie zorgen ervoor dat de huid niet uitdroogt. De zeep is geschikt voor ieder huidtype.

Gebruik de scheerzeep met een scheerkwast, zodat deze licht gaat schuimen en daardoor makkelijker in gebruik is. Resultaat: een heerlijk glad geschoren huid.

De zeep is helaas verpakt in plastic. Dat willen we liever niet maar is in dit geval noodzakelijk. De verpakking zorgt ervoor dat de zeep niet uitdroogt voordat deze bij jou in de badkamer belandt. Zorg ervoor dat je het plastic scheidt van ander afval, zodat het op de juiste manier gerecycled kan worden. 

Bewaar de zeep na gebruik in het aluminium bewaarblikje maar laat de scheerzeep na gebruik eerst goed drogen. Dit kan op een van onze zeepbakjes. 

De scheerzeep is erg zuinig in gebruik en gaat veel langer mee dan een spuitbus met scheerschuim. Dus ondanks dat er een plastic laagje omheen zit, bespaar je met dit blikje al snel een paar spuitbussen scheerschuim. Toch wel duurzaam dus. En is je scheerzeep op? Bestel dan de navulverpakking.

Herkomst: Frankrijk

Savon d’Alep is zeep uit de Syrische stad Aleppo, een van de oudste steden ter wereld. Onze Aleppo scheerzeep van het merk Tadé,  wordt ingekocht in Frankrijk.
Tadé Pays du Levant is in Frankrijk de belangrijkste importeur van Savon d’Alep. Zij is al ruim twintig jaar – sinds 1994 – geworteld in Syrië. Tadé werkt al die tijd samen met dezelfde meester zeepzieder van de Aleppo zeep, ook Alepzeep genoemd. Tadé blijft, ondanks de complexe situatie in Syrië, haar verplichtingen nakomen. Tadé ondersteunt hiermee de burgers, de fabrikanten, en haar zakenpartners.

Voor Aleppo zeep geldt: hoe ouder de zeep, hoe beter. De zeep wordt per vrachtwagen naar de haven van Latakia vervoerd. Tadé neemt de kosten en de talrijke risico’s voor haar rekening. Zo kan Tadé haar belangrijkste activiteit voortzetten: de levering van zeep die in Aleppo is gemaakt. De zeep bestaat uit uitsluitend olijfolie en laurierbesolie en wordt volgens een eeuwenoud geheim recept gefabriceerd. Dit proces garandeert een unieke kwaliteit en exclusiviteit.

Aleppo scheerzeep bestaat uit volledig uit natuurlijke ingrediënten:
 • Aleppo zeep
 • Laurierbesolie
 • Olijfolie
 • Vruchtenolie

Verder is onze zeep:
 • Natuurlijk puur
 • Handgemaakt
 • Niet getest op dieren
 • Niet geparfumeerd
 • Plantaardig dus vegan
 • Vrij van hulpstoffen zoals parabenen, polyethyleenglycol (PEG), polypropyleenglycol (PPG), natrium/sodium laureth sulfaat (SLES), natrium/sodium lauryl sulfaat (SLS), paraffine en siliconen
 • Vrij van microplastics en microbeads
 • Onbewerkt
 • Zuinig in gebruik

Tips:
 • Is de scheerzeep op? Bestel dan onze navulverpakking.
 • Bewaar de zeep na gebruik in het aluminium bewaarblikje maar laat de scheerzeep na gebruik eerst goed drogen. Dit kan op een van onze zeepbakjes. 
 • Wil je geheel duurzaam scheren? Gebruik dan een Safety Razor. Deze gaat je hele leven mee en zorgt voor minder scheerirritatie, doordat dit scheermes 1 mes heeft in plaats van de meerdere mesjes bij een plastic scheermes. De haren worden met een Safety Razor recht afgesneden, waardoor er minder kans is op irritatie van de huid. Dus: weg met die plastic scheermessen!
Inhoud
100
InhoudType
g

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Je vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.