CIY geschenkpakket sustOILable 50ml huidolie glazen pipet flesje navulbaar Havermoutzeep met honing handgemaakt sustOILable Afrikaanse warte zeep handgemaakt sustOILable Aleppo zeep handgemaakt sustOILable Waszakje met wasnootschalen
CIY geschenkpakket sustOILable 50ml huidolie glazen pipet flesje navulbaar Havermoutzeep met honing handgemaakt sustOILable Afrikaanse warte zeep handgemaakt sustOILable Aleppo zeep handgemaakt sustOILable Waszakje met wasnootschalen
'Choose IT Yourself' geschenkset met 50ml olie, zeep en wasnoten
Luxe geschenkset bestaande uit een flesje met 50ml huidolie, een zeep, startsetje wasnoten (50 gram + waszakje). De set is uit te breiden met een zeepbakje, butter en/of geurolie. Vanaf 25 euro!

Verzendkosten

€ 5,95

Standaard levertijd

Binnen 1-2 werkdagen verzonden

€ 25,00
Prijs per set vanaf 25 euro
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag

'Choose It Yourself' geschenkset met 50ml olie, handegemaakte zeep en 50 gram wasnoten met waszakje

Bij deze geschenkset kun je zelf je producten kiezen. Maak gebruik van de keuzemenu's om je favoriete huidverzorgingsproducten te selecteren. Afhankelijk van de soort olie en zeep of extra prouducten (zoals een zeepbakje, butter en/of geurolie), wordt de basisprijs van 25 euro, verhoogd. 

De set wordt geleverd in een duurzame cadeauverpakking met een magneetsluiting. De set bestaat uit een navulbaar pipet flesje met 50ml huidolie, naar keuze (sommige oliën tegen meerprijs). Ook kun je je eigen handgemaakte stuk zeep kiezen. Een startsetje met 50 gram wasnoten en een waszakje zit er standaard bij. Je kunt deze geschenket uitbreiden met een buttergeurolie of zeepbakje. 


Let op: de vanaf prijs is 25 euro! Afhankelijk van de olie of zeep die je kiest en de uitbreiding met een zeepbakje, butter en/of geurolie wordt de prijs hoger dan 25 euro. De afbeelding die getoond wordt is indicatief. De producten die je kiest worden geleverd in een cadeaudoosje. Jouw keuze komt dus niet persé overeen met de producten die je op de abeelding ziet. Op de getoonde afbeelding zijn een butter in blik, een flesje met 50ml huidolie en een zeep te zien. 

Keuze huidoliën:


Keuze zepen:


Keuze geuroliën:


Keuze butters:


Keuze zeepbakjes:

 

Inhoud
set

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Je vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.