Eucalyptus-etherische-geurolie
Eucalyptus etherische geurolie wordt gewonnen uit de Eucalyptusboom. De Eucalyptusboom groeit in Zuid-Australië. De boom heeft vettige bladeren en worden gegeten door de Koala beer. Uit deze bladeren wordt de olie gewonnen.

Eucalyptus etherische geurolie heeft een frisse en scherpe geur. Het werkt verlichtend bij verkoudheid maar werkt ook voor een heldere geest en verhoging van de concentratie. Teken houden niet van de geur van eucalyptus. Daarom wordt eucalyptus in middelen tegen teken gebruikt. Maar ook muggen worden op afstand gehouden door de geur.


Eucalyptus geurolie:
  • fris
  • muntachtig
  • houtig
  • antibacterieel
  • zuiverend
  • stimulerend

Geuren kunnen met elkaar gemengd worden en zo een synergetisch effect geven. Door oliën met een zelfde doel (ontspanning, stimulatie) met elkaar te mengen, kan een groter effect bereikt worden. Lees ook onze blog: Varieer en combineer!

Onze etherische geurolie is heerlijk om te gebruiken in onze geurolie diffuser. Doe een paar druppels samen met water in het reservoir en je geniet 6 uur lang van een heerlijke geur. Wil je nog meer sfeer dan kun je ervoor kiezen het subtiele LED lampje in een van de 7 kleuren aan te zetten. De geurolie diffuser heeft een prachtig design en staat mooi in je huis.


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Eucalyptus etherische geurolie in glazen pipetflesje 10ml

Eucalyptus etherische geurolie heeft een frisse en scherpe geur. Het werkt verlichtend bij verkoudheid en geest verhelderend en zorgt...

9,95


De waardering van www.sustoilable.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 185 reviews.