Jasmijn-etherische-geurolie
Jasmijn etherische geurolie komt van de witte bloemen van de Jasmijn plant. Er zijn 1500 tot 2000 kilo verse bloemen nodig om één liter pure Jasmijn olie te maken. Jasmijn etherische geurolie heeft een krachtige, aangename, bloemige geur. De geur van Jasmijn blijft lekker lang hangen en werkt rustgevend. 

Geuren kunnen met elkaar gemengd worden en zo een synergetisch effect geven. Door oliën met een zelfde doel (ontspanning, stimulatie) met elkaar te mengen, kan een groter effect bereikt worden. Lees ook onze blog: Varieer en combineer!

Onze etherische geurolie is heerlijk om te gebruiken in onze geurolie diffuser. Doe een paar druppels samen met water in het reservoir en je geniet 6 uur lang van een heerlijke geur. Wil je nog meer sfeer dan kun je ervoor kiezen het subtiele LED lampje in een van de 7 kleuren aan te zetten. De geurolie diffuser heeft een prachtig design en staat mooi in je huis.


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Jasmijn etherische geurolie in glazen pipetflesje 10ml

Jasmijn etherische geurolie, puur en onbewerkt, heeft een krachtige en heerlijke bloemige geur. Jasmijn etherische geurolie werkt...

10,95

visibility

Jasmijn etherische geurolie in glazen pipetflesje 50ml

Jasmijn etherische geurolie, puur en onbewerkt, heeft een krachtige en heerlijke bloemige geur. Jasmijn etherische geurolie werkt...

18,95


De waardering van www.sustoilable.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 108 reviews.