Kaneel-etherische-geurolie
Bijna iedereen heeft wel een potje kaneel in de keuken staan. Deze kaneel komt vaak van de Cinnamomum cassia boom. Onze kaneel etherische geurolie wordt gemaakt van echte Ceylon kaneel van de Cinnamomum verum boom (Ceylonkaneel). De kaneelboom is een tropische boom en kan wel 15 meter hoog worden. Kaneel werd al door de oude Egyptenaren gebruikt en zelfs in Chinese kruidenboeken van 2500 voor Christus wordt het gebruik van kaneel beschreven. 

De schors en bast worden van de tak van de kaneelboom gehaald, tijdens het regenseizoen, waardoor het binnenste deel van de tak overblijft. Dat binnenste deel wordt gedroogd. Deze binnenste bast rolt bij het droogproces op tot een rolletje, ofwel het bekende kaneelstokje. Uit de stokjes wordt kaneel geurolie gedestilleerd. Deze Kaneel geurolie heeft een geel/bruine kleur en een zoete, warme geur. 

Geuren kunnen met elkaar gemengd worden en zo een synergetisch effect geven. Door oliën met een zelfde doel (ontspanning, stimulatie) met elkaar te mengen, kan een groter effect bereikt worden. Lees ook onze blog: Varieer en combineer!

Onze etherische geurolie is heerlijk om te gebruiken in onze geurolie diffuser. Doe een paar druppels samen met water in het reservoir en je geniet 6 uur lang van een heerlijke geur. Wil je nog meer sfeer dan kun je ervoor kiezen het subtiele LED lampje in een van de 7 kleuren aan te zetten. De geurolie diffuser heeft een prachtig design en staat mooi in je huis.


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Kaneel etherische geurolie in glazen pipetflesje 10 ml

Kaneel geurolie geeft een heerlijke warme geur die ontspannend werkt op de spieren en lichaam en geest verwarmen.

9,95


De waardering van www.sustoilable.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 187 reviews.