Sandelhout-etherische-geurolie
Sandelhout etherische geurolie wordt gemaakt van de houtsnippers van de witte Sandelhoutboom. Deze witte Indische Sandelhoutboom komt voor in India en Indonesië en wordt vier tot negen meter hoog. Het hout van de boom is heel geurig. Sandelhout etherische geurolie is erg gewild. Omdat een boom minimaal 30 jaar oud moet zijn om goede olie te kunnen leveren, kunnen plantages de vraag amper aan. Om die reden is echter, pure, Sandelhout etherische geurolie een kostbare olie. Sandelhout wordt gebruikt bij huidirritatie en eczeem (let op! niet rechtstreeks aanbrengen op de huid) maar ook bij gespleten haarpunten. Sandelhout etherische geurolie zorgt voor een ontspannen sfeer en het zou zelfs een romantische stemming geven.

Geuren kunnen met elkaar gemengd worden en zo een synergetisch effect geven. Door oliën met een zelfde doel (ontspanning, stimulatie) met elkaar te mengen, kan een groter effect bereikt worden. Lees ook onze blog: Varieer en combineer!

Onze etherische geurolie is heerlijk om te gebruiken in onze geurolie diffuser. Doe een paar druppels samen met water in het reservoir en je geniet 6 uur lang van een heerlijke geur. Wil je nog meer sfeer dan kun je ervoor kiezen het subtiele LED lampje in een van de 7 kleuren aan te zetten. De geurolie diffuser heeft een prachtig design en staat mooi in je huis.


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Sandelhout etherische geurolie in glazen pipetflesje 10ml

Sandelhout etherische geurolie, wordt gebruikt bij huidirritatie en eczeem. Ook gespleten haarpunten hebben baat bij deze olie. De olie...

19,95


De waardering van www.sustoilable.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 186 reviews.