Waszakjes katoen sustOILable 5 stuks
Setje van 5 katoenen waszakjes voor wassen met wasnoten
Met deze katoenen waszakjes kun je wassen met de wasnoten, zowel n de vaatwasser als je wasmachine.

Verzendkosten

€ 5,95

Standaard levertijd

Binnen 1-2 werkdagen verzonden

€ 3,95
Prijs per setje van 5 waszakjes
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag

Setje van 5 katoenen waszakjes

Met deze katoenen waszakjes kun je de wasnoten gebruiken van sustOILable om op een duurzame manier te wassen. Je stopt een aantal wasnoten in dit katoenen waszakje en wassen maar! Hoe gebruik je deze waszakjes in combinatie met de wasnoten:


Gebruik in de vaatwasser

Je kunt je vaatwastabletten en je glansspoelmiddel de deur uit doen. De wasnoten nemen deze functies volledig over. Doe vier wasnootjes in het katoenen waszakje (wordt meegeleverd met elke bestelling in de webshop van sustOILable) en knoop het zakje goed dicht. Leg het zakje tussen de vuile vaat, bijvoorbeeld in het bestekbakje (dus niet in het bakje voor het normale vaatwastablet).  Kies je favoriete vaatwasprogramma. Je kunt dit zakje ongeveer drie keer gebruiken. Laat dan wel aan het einde van je vaatwasprogramma de nootjes en het zakje goed drogen. Als de nootjes ‘op’ zijn, ze voelen dan week aan, gooi je ze bij het groente- fruit- en tuinafval of op een composthoop tussen de planten.
 

Gebruik als wasmiddel

Gooi je synthetische wasmiddel en je wasverzachter maar weg. Door met de wasnoten te wassen heb je die niet meer nodig. Doe ongeveer vijf tot acht wasnoten in het katoenen waszakje en knoop het zakje goed dicht. Leg het waszakje tussen de vuile was in de trommel en start je favoriete wasprogramma. Bij 90 graden kan er één keer gewassen worden met de wasnoten. Bij wasprogramma’s op 30 graden kun je met dit zakje wasnoten twee of drie wasjes draaien. Laat dan tussentijds het waszakje en de nootjes drogen. Als de noten wat week worden, zijn de wasnoten ‘op’. Daarna gooi je de restanten bij het groenafval of je maakt er zelf compost  van door ze bijvoorbeeld tussen de planten leggen. Geen verpakkingsmateriaal, geen chemische resten in het riool. Voor een lekker geurtje voeg je een druppeltje van je favoriete geurolie toe. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Je vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.