Aleppo scheerzeep en vegan scheerkwast sustOILable Scheerzeep sustOILable doosje open Scheerkwast bovenaanzicht Scheerkwast zijaanzicht Aleppo scheerzeep en vegan scheerkwast sustOILable
Aleppo scheerzeep en vegan scheerkwast sustOILable Scheerzeep sustOILable doosje open Scheerkwast bovenaanzicht Scheerkwast zijaanzicht Aleppo scheerzeep en vegan scheerkwast sustOILable
Aleppo scheerzeep 100 gram Tadé in hervulbaar blik met vegan scheerkwast
Leuk cadeau voor de duurzame man! Natuurlijke Aleppo scheerzeep in navulbaar blik met stijlvolle vegan scheerkwast. Mooi verpakt in een herbruikbaar cadeaudoosje met magneetsluiting.

Verzendkosten

€ 5,95

Standaard levertijd

binnen 1-2 werkdagen verzonden

€ 29,95
Prijs per set
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag

Aleppo scheerzeep 100 gram in hervulbaar aluminium blikje + vegan scheerkwast 


Scheerzeep
Deze lekker romige scheerzeep wordt gemaakt van Aleppo zeep door een zeepziederij uit de Provence. De scheerzeep bevat puur natuurlijke ingrediënten: olijfolie, laurierbesolie en vruchtenolie. Aleppo zeep bevat belangrijke vetzuren en is biologisch afbreekbaar. De scheerzeep is mild, duurzaam en zuinig in gebruik. Het reinigt de huid grondig zonder dat de natuurlijke huidbarrière wordt aangetast. De olijfolie en laurierbesolie zorgen ervoor dat de huid niet uitdroogt. De zeep is geschikt voor ieder huidtypeKijk hier voor informatie over de zeep.

Scheerkwast 
Deze scheerkwast met kunsthaar is van het merk Nom. De scheerkwast is eenvoudig en puur vormgegeven. Puur en zonder gedoe. Het handvat is gemaakt van essenhout. De haren zijn gemaakt van een hoogwaardige synthetische vezel, genaamd Black Fibre. Deze vezel is lekker zacht en heeft een lange levensduur. De vezel is minder kwetsbaar in het dagelijks gebruik en droogt sneller dan natuurlijk haar. De scheerkwast is zuinig in gebruik, er is maar maar de helft van een normale hoeveelheid scheerzeep nodig om hetzelfde schuim te produceren. Met deze scheerkwast, scheer je duurzaam en stijlvol.
 Kijk hier voor meer informatie en een handleiding van de scheerkwast.

Noot:
De zeep is helaas verpakt in plastic. Dat willen we liever niet maar is in dit geval noodzakelijk. De verpakking zorgt ervoor dat de zeep niet uitdroogt voordat deze bij jou in de badkamer belandt. Zorg ervoor dat je het plastic scheidt van ander afval, zodat het op de juiste manier gerecycled kan worden. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Je vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.