Lotusbloem-etherische-geurolie

Deze geurolie wordt gewonnen door stoomdestillatie uit verse lotus bloembladeren van de roze Lotusplant (Nelumbo nucifera). Deze bloem en waterplant wordt ook de Indische lotus genoemd en is een heilig symbool in India. Het vermogen om vuil af te stoten maakte de plant in grote delen van Azië tot een symbool van zuiverheid en loyaliteit. In het hindoeïsme en het boeddhisme heeft de Lotusbloem een grote betekenis. 

Lotusbloem geurolie heeft een kalmerende en rustgevende werking en geeft inspiratie en stimuleert de creativiteit. Deze geurolie wordt vaak ook toegevoegd aan massage olie en is prima te combineren met Lavendel etherische geurolie.

Onze Lotusbloem geurolie is volledig puur en van de hoogste kwaliteit, in tegenstelling tot de meeste Lotus geurolie die aangeboden wordt en verdund is met alcohol tot een parfumolie.

Geuren kunnen met elkaar gemengd worden en zo een synergetisch effect geven. Door oliën met een zelfde doel (ontspanning, stimulatie) met elkaar te mengen, kan een groter effect bereikt worden. Lees ook onze blog: Varieer en combineer!

Onze etherische geurolie is heerlijk om te gebruiken in onze geurolie diffuser. Doe een paar druppels samen met water in het reservoir en je geniet 6 uur lang van een heerlijke geur. Wil je nog meer sfeer dan kun je ervoor kiezen het subtiele LED lampje in een van de 7 kleuren aan te zetten. De geurolie diffuser heeft een prachtig design en staat mooi in je huis.


Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Lotusbloem etherische geurolie in glazen pipetflesje van 10ml

Lotusbloem geurolie heeft een exotische, warme, kruidige en bloemige geur. De geurolie werkt kalmerend en...

18,95

visibility

Lotusbloem etherische geurolie in glazen pipetflesje van 50ml

Lotusbloem geurolie heeft een exotische, warme, kruidige en bloemige geur. De geurolie werkt kalmerend en...

54,95

visibility

Lotusbloem etherische geurolie in pouch 100ml

Lotusbloem geurolie heeft een exotische, warme, kruidige en bloemige geur. De geurolie werkt kalmerend en rustgevend, geeft inspiratie en...

104,95


De waardering van www.sustoilable.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 151 reviews.