Paper and Boo bamboe wattenstaafjes  plasticvrij Paper and Boo bamboe wattenstaafjes  plasticvrij Paper and Boo bamboe wattenstaafjes  plasticvrij
Paper and Boo bamboe wattenstaafjes  plasticvrij Paper and Boo bamboe wattenstaafjes  plasticvrij Paper and Boo bamboe wattenstaafjes  plasticvrij
Bamboe wattenstaafjes – plasticvrij en volledig biologisch afbreekbaar 100 stuks
Deze bamboe wattenstaafjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en een goed alternatief voor plastic wattenstaafjes. De wattenstaafjes zijn gemaakt van duurzaam bamboe en biologisch katoen.

Artikelnummer

8718164407598

Verzendkosten

€ 5,95

Standaard levertijd

Binnen 1-2 werkdagen verzonden

€ 1,95
€ 0,97
Prijs per 100 stuks
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons je vraag

Bamboe wattenstaafjes – plasticvrij en volledig biologisch afbreekbaar

Deze bamboe wattenstaafjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en een goed alternatief voor plastic wattenstaafjes. De wattenstaafjes zijn gemaakt van duurzaam bamboe en biologisch katoen en dus onschadelijk voor het milieu. Het katoen is niet gebleekt met chloor maar met waterstofperoxide. In één doosje zitten 100 bamboe wattenstaafjes.

Doordat de stokjes van deze wattenstaafjes van hout zijn in plaats van plastic, zijn ze steviger en hierdoor makkelijker in gebruik. De wattenstaafjes worden zonder kleurstoffen en chemicaliën gemaakt en is een 100% natuurlijk product.

Een milieuvriendelijk alternatief
Miljoenen plastic wattenstaafjes komen er jaarlijks in de oceanen terecht. ‘Één klein stukje wegwerpplastic kan toch geen kwaad?’ is wat veel mensen denken. Maar niets is minder waar. Tijdens beach cleanups is het plastic wattenstaafje één van de producten die het vaakst gevonden wordt.

De verpakking
De verpakking is geheel biologisch afbreekbaar. Het kartonnen doosje is gemaakt van gerecycled karton. De wattenstaafjes kunnen na gebruik bij het groenafval of op de composthoop.

✓ 100% biologisch afbreekbaar
✓ Gemaakt van duurzaam bamboe en biologisch katoen
✓ In 1 doosje zitten 100 stuks
✓ Volledig plasticvrij

Deze wattenstaafjes zijn volledig biologisch afbreekbaar en gemaakt van duurzaam bamboe en biologisch katoen.


Verder zijn ze: 
  • Volledig plasticvrij

Tips:

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.