Deze bijzondere zeep uit Syrië bestaat voornamelijk uit laurierbesolie en olijfolie. Laurierbesolie zorgt voor de kruidige geur. De zeep schuimt nauwelijks en is in het bijzonder geschikt voor de gevoelige en droge huid. Laurierbesolie is gemaakt van de laurierbes. In deze bessen zit laurinezuur wat zorgt voor een antibacteriële werking. Deze zeep is daardoor heel geschikt voor gebruik bij acné of eczeem. Ook voor de normale huid is de zeep een aanrader. De zeep voelt heerlijk romig

Aleppo zeep is aan de buitenkant beige gekleurd en heeft aan de binnenkant een prachtige groene kleur. Dat kleurverschil ontstaat doordat de blokken Aleppo zeep een rijpingsproces van negen maanden doormaken. Snijd de zeep een keer doormidden. De zeep wordt makkelijker in gebruik en de prachtige groene kern wordt zichtbaar. 

Ben je benieuwd hoe deze bijzondere zeep volledig handgemaakt wordt in Syrië in onze fabriek? Bekijk hier ons YouTube filmpje.De waardering van www.sustoilable.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 185 reviews.